Doorgaan naar artikel

Betaal later of in 3 termijnen met klarna | Gratis verzending | 14 dagen retourtermijn

Verzenden & retourneren

Gratis Verzenden

De verzendkosten binnen Nederland en België zijn gratis.

 

Verzenden jullie ook naar het buitenland?

Het is mogelijk om direct via de website te bestellen voor levering in Nederland en België. Op aanvraag kunnen wij uw bestelling ook verzenden naar andere landen in Europa. Neem hiervoor contact op met 1 van onze medewerkers. 

 

Wanneer ontvang ik mijn bestelling?

Wanneer een bestelling voor 15:59 op werkdagen wordt geplaatst, verzenden wij deze nog dezelfde dag. Bestellingen ontvangen na 15:59 worden in principe de volgende werkdag verzonden. Soms kan een product een langere levertijd hebben. Dit staat dan duidelijk aangegeven in de omschrijving van het product. 

De bezorging van uw pakket zal in de meeste gevallen zijn op de dag nadat wij de bestelling hebben verzonden. In alle gevallen houden we u op de hoogte over de voortgang van uw bestelling, onder andere door een track & trace code van uw zending.

 

Zending beschadigd?

Helaas kan het ondanks onze inspanningen voorkomen dat een product tijdens het transport beschadigd raakt. Wij raden u daarom aan om bij levering het pakket goed te controleren. Meldt schade altijd zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen 24 uur. Vaak zullen wij u vragen foto’s te maken van de ontstane schade zodat wij deze kunnen beoordelen om snel een passende oplossing te vinden. Meldt schade telefonisch via 085 004 1618 of stuur een e-mail naar klantenservice@central-heating.nl.

 

Retourportaal

Voor het terugsturen van uw bestelling kunt u gebruik maken van ons retourportaal: Ga naar het retourportaal

Soms blijkt een product toch net niet helemaal te passen of bij nader inzien niet juist voor uw situatie. In dat geval kan er natuurlijk gewoon gebruik worden gemaakt van het retourrecht en zullen wij uw bestelling crediteren en het betaalde bedrag terugstorten op uw rekening. Om uw retour goed en snel te kunnen verwerken, vragen we u rekening te houden met het volgende:

  • Meldt uw retour aan op ons retourportaal
  • Let op de termijn van 14 dagen recht op retour.
  • De kosten van het retourneren komen voor rekening van de klant.
  • Gebruikte producten, producten zonder originele verpakking of producten met schade komen niet zonder meer in aanmerking voor retournering. Neem in die gevallen contact met ons op voordat u het product retourneert. 
Sluiten (esc)

Popup

Use this popup to embed a mailing list sign up form. Alternatively use it as a simple call to action with a link to a product or a page.

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Zoeken

Winkelwagen